Κορυφαία εταιρεία για mobile εφαρμογή στοιχήματος στην Κύπρο

Ενημερώνω:

Όλο και περισσότεροι παίκτες στοιχήματος ακολουθούν την τάση της εποχής η οποία δεν είναι άλλη από την αυξανόμενη χρήση των κινητών μας συσκευών. Έτσι και οι εφαρμογές live στοιχημάτων, οι οποίες είναι ένα στοιχείο το οποίο οι καλύτεροι bookmakers γνωρίζουν το πόσο σημαντικό είναι για τους παίκτες τους. Σε αυτή την ανάλυση θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε στην αναζήτησή σας για τις κορυφαίες εφαρμογές στοιχημάτων.

Πλήρης κατάλογος εφαρμογών αθλητικών στοιχημάτων στην Κύπρο

Βρέθηκαν: 2 Στοιχηματικές εταιρείες

Σειρά Στοιχηματική εταιρεία

Android

Apple

Απαιτήστε
1 Meridianbet App

Εφαρμογή Android

Εφαρμογή iPhone

18+ Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις, BeGambleAware.org

€15 δωρεάν στοίχημα

Στοιχηματίστε εδώ Πηγαίνετε στο site της Meridianbet

18+ Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις, BeGambleAware.org

2 bet365 App

Εφαρμογή Android

Εφαρμογή iPhone

18+ Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις, BeGambleAware.org

Λάβετε έως και €50 σε Κουπόνια Στοιχήματος

Στοιχηματίστε εδώ Πηγαίνετε στο site της bet365

18+ Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις, BeGambleAware.org

Καλύτερες εφαρμογές αθλητικών στοιχημάτων: Από που να ξεκινήσετε

Καλύτερες εφαρμογές αθλητικών στοιχημάτων: Από που να ξεκινήσετε

Ας δούμε παρέα τα βασικά βήματα γύρω από τη χρήση μιας mobile εφαρμογής στοιχήματος. Αν νομίζατε πως η χρήση τους είναι πολύπλοκη, απλά ελάτε να δούμε παρέα τα κύρια στοιχεία τους και είμαστε σίγουροι πως θα αλλάξετε γνώμη.

 1. Επιλέξτε μια στοιχηματική εταιρεία από τη λίστα μας

  Πέρα από τις όποιες προτάσεις μας με εταιρείες που ξεχωρίζουν, σας δίνουμε και μια πλήρη λίστα από έγκυρες και νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες, παλιές και νέες, που μπορείτε να βρείτε στην Κύπρο. Εσείς, απλώς ξεκινήστε διαλέγοντας μία από αυτές.

 2. Δημιουργήστε ένα λογαριασμό και κατεβάστε τη σχετική εφαρμογή στην φορητή σας συσκευή

  Κάντε την εγγραφή σας ακολουθώντας τα απλά βήματα που σας ζητούνται και πατήστε εν συνεχεία στο κουμπί download εφαρμογών στοιχημάτων, το οποίο και βρίσκεται σε ευκρινές πάντα σημείο.

 3. Κάντε την πρώτη σας κατάθεση και διεκδικήστε την προσφορά γνωριμίας

  Ένα welcome bonus είναι σχεδόν πάντοτε διαθέσιμο για τους νέους παίκτες που ανοίγουν ένα λογαριασμό σε κάποια από τις στοιχηματικές εταιρείες που σας προτείνουμε. Επωφεληθείτε από την προσφορά καλωσορίσματος.

 4. Βρείτε το αγαπημένο σας αθλητικό γεγονός

  Είτε είναι το champions league, είτε ένα ματς του ΝΒΑ, είτε ο επόμενος αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά στο Ρολάν Γκαρός, επιλέξτε ποιο θα είναι το επόμενό σας στοίχημα.

 5. Τοποθετήστε το στοίχημά σας

  Αφού επιλέξετε τον αγώνα που σας ενδιαφέρει, διαλέξτε σημείο και τοποθετήστε το στοίχημά σας, κλικάροντάς το ώστε να μεταφερθεί στο δελτίο (bet slip) σας.

 6. Περιμένετε να ολοκληρωθεί ο αγώνας και συλλέξτε τα κέρδη σας

  Αν όλα πάνε καλά, με λίγη τύχη θα έχετε κερδίσει, και τότε απομένει να επιλέξετε τη μέθοδο ανάληψης που επιθυμείτε ώστε να πιστωθούν τα κέρδη στο λογαριασμό σας.

Τα βασικά κριτήρια κατά την επιλογή μας για την καλύτερη εφαρμογή αθλητικών στοιχημάτων

Τα βασικά κριτήρια κατά την επιλογή μας για την καλύτερη εφαρμογή αθλητικών στοιχημάτων

Για να σας προτείνουμε μία mobile εφαρμογή αθλητικού στοιχήματος, έχουμε κάποια χαρακτηριστικά τα οποία και αναζητούμε πριν προβούμε στην αξιολόγησή τους. Σας τα παρουσιάζουμε αναλυτικά, ώστε να γνωρίζετε κι εσείς τη μέθοδο που ακολουθούμε.

 1. Διαθεσιμότητα πολλών αθλημάτων

  Πασιφανές, όσο περισσότερες επιλογές μας δίνονται μέσω της εφαρμογής σε διαφορετικά σπορ και γεγονότα, τόσο περισσότερο κερδίζει την εκτίμησή μας, όπως και την εκτίμηση των παικτών.

 2. Ταχύτητα

  Το πόσο γρήγορα ανταποκρίνεται μια εφαρμογή είναι σαφώς ένα βασικό κριτήριο αξιολόγησής της. Ειδικά στην εποχή μας όπου όλοι τα θέλουν όλα γρήγορα, η ταχύτητα είναι αναμφισβήτητα απαραίτητη σε μια mobile εφαρμογή στοιχήματος.

 3. Ασφάλεια

  Αυτό συνήθως είναι σε συνάρτηση με την στοιχηματική εταιρεία που «βγάζει» την εφαρμογή. Μια κορυφαία εταιρεία δε μπορεί παρά να παρέχει και μια εξίσου ασφαλή κινητή εφαρμογή, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

 4. Εμπειρία χρήσης

  Το πώς μετακινούμαστε από τη μία λειτουργία στην άλλη, η άνεση κατά την περιήγησή μας στο μενού, είναι ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο σε μια κινητή εφαρμογή στοιχηματισμού, ειδικά για όχι τόσο εξοικειωμένους χρήστες.

 5. Συμβατότητα συσκευής

  Αν η συσκευή σας είναι παλιά, ενδέχεται να μη μπορεί να «δεχτεί» κάποια εφαρμογή στοιχήματος. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εν λόγω στοιχηματικής εταιρείας, από το κινητό σας, να κάνετε login και να παίξετε από εκεί.

 6. Αποκλειστικές επιλογές

  Μπορεί για παράδειγμα μια εταιρεία να παρέχει cash out μόνο μέσω της εφαρμογής της για φορητές συσκευές, ή, να χαρίζει κάποιο μπόνους στοιχημάτων αποκλειστικά με το «κατέβασμα» αυτής στην εκάστοτε συσκευή μας.

 7. Διαδικασία εγγραφής

  Μια όσο το δυνατόν απλοποιημένη διαδικασία εγγραφής σίγουρα κερδίζει πόντους. Όταν για παράδειγμα έχουμε ήδη εγγραφεί σε μια στοιχηματική εταιρεία, θα πρέπει να μπορούμε εισάγοντας απλώς username και password να συνδεόμαστε γρήγορα και με ασφάλεια και στο αντίστοιχο mobile app.

 8. Ειδοποιήσεις

  Είναι πολύ βολικό για τους παίκτες να μπορεί η εφαρμογή να στέλνει push ειδοποιήσεις στο smartphone ή το tablet μας αναφορικά με θέματα προσφορών, ειδικών στοιχημάτων ή επικαιροποιημένης έκδοσης, βελτιώνοντας έτσι τη συνολική χρηστικότητά της.

 9. Ζωντανό παιχνίδι

  Ασφαλώς, δε θα μπορούσε να λείπει ως κριτήριο η δυνατότητα ζωντανού στοιχηματισμού μέσα από μια mobile εφαρμογή. Αυτό άλλωστε είναι και ένα από τα βασικά συστατικά, να μπορεί ο παίκτης να ακολουθεί τα αγαπημένα του σπορ και να επιλέγει τα σημεία που θέλει οποτεδήποτε και από όπου κι αν βρίσκεται.

Live betting μέσα από τις στοιχηματικές εφαρμογές

Live betting μέσα από τις στοιχηματικές εφαρμογές

Ο live στοιχηματισμός είναι κάτι που πολύ φυσιολογικά προσελκύει το ενδιαφέρον πάρα πολλών παικτών. Η αδρεναλίνη της ζωντανής εξέλιξης ενός αγώνα, σε συνδυασμό με την ορθότερη διεξαγωγή συμπερασμάτων για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ένας αθλητής ή μία ομάδα, είναι ισχυρό όπλο στα χέρια όσων παίζουν στοίχημα. Αυτό ενισχύεται ακόμα περισσότερο μέσω των mobile εφαρμογών στοιχήματος, μιας και δεν απαιτείται να είναι κανείς μπροστά στην τηλεόραση του σπιτιού του, όπως παλιότερα, ώστε να παρακολουθεί την εξέλιξη σε ένα οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός. Η τεχνολογία προχωράει πολύ γρήγορα, και η δυνατότητα αυτή είναι εδώ και χρόνια διαθέσιμη μέσα από τις φορητές μας συσκευές. Μόνο μειονέκτημα είναι ότι κάποιοι παίκτες παρασύρονται και ποντάρουν πιο συχνά από όσο ίσως θα έπρεπε, όντας ωστόσο κάτι πολύ σχετικό. Το live betting μέσα από τις mobile στοιχηματικές εφαρμογές έχει έρθει για να μείνει, όπως χαρακτηριστικά λέμε.

Οι πιο συνηθισμένοι τύποι mobile εφαρμογών στοιχήματος

Όπως έχετε ίσως ήδη φανταστεί, δύο είναι οι συνηθέστεροι τύποι στις εφαρμογές live στοιχημάτων. Βασιζόμενες στις πλατφόρμες λογισμικού που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως, οι τύποι αυτοί είναι οι εξής. Εφαρμογές για android και εφαρμογές για iOS. Μέσα από τα αντίστοιχα stores, το play store των συσκευών android και το apple store των συσκευών iOS, οι χρήστες «κατεβάζουν» την εφαρμογή της επιλογής τους στην συσκευή -ή συσκευές- τους. Οι δε επιλογές είναι στις περισσότερες περιπτώσεις όσες και μέσα από το site μιας εταιρείας, ενίοτε δε ακόμα περισσότερες.

Εφαρμογές Android

Με την διάδοση των smartphones, οι android εφαρμογές κερδίζουν ολοένα και περισσότερους φίλους.

Περιορισμοί

Κάποιες φορές τα συχνά updates γίνονται κουραστικά.

Εφαρμογές iPad

Οι χρήστες των iPads είναι ουσιαστικά οι ίδιοι με τους ανωτέρω, μιας και εδώ μιλάμε για iOS περιβάλλον.

Περιορισμοί

Κάποιες εταιρείες ακόμα δεν έχουν διαθέσιμες iOS εφαρμογές

Εφαρμογές iPhone

Οι χρήστες των iPhone αποτελούν ξεχωριστή κατηγορία, με την συντριπτική πλειοψηφία των στοιχηματικών εταιρειών να μεριμνά αντίστοιχα και για αυτούς, παρέχοντας τις εφαρμογές τους και σε περιβάλλον iOS.

Περιορισμοί

Κάποιες εταιρείες δεν έχουν ακόμη iPad compatibility

Καλύτερες εφαρμογές στοιχημάτων για Android – καλύτερες εφαρμογές στοιχημάτων για iPhone

Μετά από ενδελεχή έλεγχο σας παρουσιάζουμε τις δύο κορυφαίες εφαρμογές στοιχημάτων ποδοσφαίρου - και όχι μόνο- για κινητές συσκευές στην Κύπρο, αφού τσεκάραμε όλες τις παραμέτρους. Ο ανταγωνισμός ήταν υψηλός, ωστόσο ξεχωρίσαμε ως καλύτερη εφαρμογή αθλητικών στοιχημάτων αυτή των bet365.

 1. bet365 mobile app

  Μια από τις πιο γνωστές ιστοσελίδες στοιχηματισμού παγκοσμίως, η bet365 δεν θα μπορούσε να λείπει από το χώρο των mobile εφαρμογών στοιχήματος. Διαθέσιμη τόσο για εφαρμογές στοιχημάτων για Android (μέσα από την ιστοσελίδα της bet365) όσο και για iOS συσκευές (μέσω του apple store). Παρέχει πολλές επιλογές σε live streaming, ενώ έρχεται με μεγάλη γκάμα features όπως cash out, bet builder και πλήθος ειδικών στοιχημάτων. Στα αρνητικά η αρκετά χρονοβόρα εξυπηρέτηση μέσω live chat.

  Bet365 mobile app

Εφαρμογές στοιχημάτων για Android- Γιατί είναι προτιμότερο να παίζεις από το κινητό σου αντί μέσω της ιστοσελίδας

Το τι βολεύει τον καθένα αναφορικά με το στοίχημα είναι σίγουρα αυστηρά προσωπικό. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά τόσο παίζοντας μέσω του smartphone σου, όσο και από τον υπολογιστή σου στο σπίτι. Η άνεση ωστόσο που σου δίνει μια εφαρμογή στοιχήματος στη φορητή σου συσκευή, δεν συγκρίνεται. Το μόνο που απαιτείται είναι μία σύνδεση ίντερνετ, μέσω δεδομένων ή wifi, μια συσκευή android, και παίζεις κυριολεκτικά από παντού, ακόμα και από την παραλία. Η φιλική προς το χρήστη λειτουργικότητα των εφαρμογών είναι επίσης αξιοσημείωτη, όπως είναι και οι αποκλειστικές προσφορές και τα μπόνους που συχνά μπορείτε να λάβετε. Ορισμένοι πιο παραδοσιακοί παίκτες, φοβούμενοι κάπως τα smartphones και την τεχνολογική εξέλιξή τους, εξακολουθούν να προτιμούν να παίζουν από τον σταθερό υπολογιστή τους από την άνεση και την ηρεμία του γραφείου ή του καναπέ τους. Σε κάθε περίπτωση, οι mobile εφαρμογές κερδίζουν ολοένα και περισσότερους χρήστες, βάσει επίσημων στοιχείων.

Εφαρμογές στοιχήματος

Στοίχημα μέσω ιστοσελίδας

Βασικά πλεονεκτήματα των mobile εφαρμογών στοιχήματος

Βασικά πλεονεκτήματα των mobile εφαρμογών στοιχήματος

Σε μια εποχή που οι τεχνολογικές εξελίξεις μονίμως μας προλαβαίνουν, το στοίχημα στα αγαπημένα μας σπορ δε θα μπορούσε να πάρει άλλο δρόμο. Οι εφαρμογές για τις φορητές μας συσκευές έχουν εδώ και χρόνια έρθει στην καθημερινότητά μας και μας προσφέρουν ουκ ολίγα πλεονεκτήματα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όσοι επιμένουν να παίζουν από τον υπολογιστή τους μειονεκτούν, ωστόσο οφείλουμε να τονίσουμε ότι σίγουρα μένουν έστω και λίγο πίσω, χάνοντας παράλληλα αρκετά πλεονεκτήματα. Όσοι ήδη απολαμβάνουν την άνεση του στοιχηματισμού από το κινητό τους, ξέρουν καλά σε τι αναφερόμαστε. Ας τα θυμηθούμε ξανά παρέα:

 • Όλο το μενού στην παλάμη σας. Δε χάνετε τίποτα από ό,τι προσφέρεται στην εκάστοτε ιστοσελίδα των στοιχηματικών εταιρειών, έχοντάς τα στην άνεση του smartphone ή του tablet σας
 • Κάλυψη τόσο σε android όσο και σε iOS πλατφόρμες
 • Αποκλειστικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες μέσω των apps, συνήθως είναι ένα έξτρα ποσό ή ένα μικρό free bet
 • Live streaming των αγαπημένων σας αγώνων, κυριολεκτικά παντού
 • Γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές

Τα πιο δημοφιλή σπορ για στοιχηματισμό μέσω mobile εφαρμογών στοιχήματος

Ας δούμε ποια σπορ είναι τα πιο διαδεδομένα για στοιχηματισμό μέσα από τις εφαρμογές για φορητές συσκευές ανά τον κόσμο.

Ποδοσφαιρικό στοίχημα μέσω mobile εφαρμογής

Είναι ευρέωςε αποδεκτό ότι το ποδόσφαιρο προσελκύει τον μεγαλύτερο αριθμό παικτών. Μέσα από το κινητό σας, μπορείτε να στηρίζετε στοιχηματικά την ομάδα σας, ακόμα και να την παρακολουθείτε μέσω των υπηρεσιών live streaming.

 • Live στοίχημα
 • Φτιάξτε το δικό σας στοίχημα
 • Πρώτος σκόρερ/ ακριβές σκορ

Μπασκετικό στοίχημα μέσω mobile εφαρμογής

Το μπάσκετ είναι κι αυτό σταθερά στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων των απανταχού παικτών στοιχήματος, με πλήθος ειδικών στοιχημάτων να προσφέρονται μέσα από τις ειδικές εφαρμογές.

 • Over/under
 • Ακριβές σκορ
 • Ποιος θα φτάσει πρώτος ένα συγκεκριμένο αριθμό πόντων

Στοίχημα σε eSports μέσω mobile εφαρμογής

Με κυριολεκτικά εκατομμύρια νεαρών -και όχι μόνο- παικτών να αφιερώνουν ώρες ολόκληρες καθημερινά στα eSports, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι σε λίγα χρόνια ίσως να μιλάμε για τον νέο βασιλιά των σπορ. Τα στοιχήματα και στα esport είναι αναρίθμητα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσα από τα smartphone και τα tablet σας.

 • Ποντάρετε σε νικητή μεγάλων τουρνουά (πχ Dota 2)
 • Προβλέψτε το νικητή head to head αναμετρήσεων
 • Προβλέψτε την πορεία συγκεκριμένων παικτών- αθλητών

Εφαρμογές στοιχημάτων με δωρεάν στοιχήματα: Διαθέσιμα μπόνους μέσα από τις εφαρμογές στοιχημάτων

Ας δούμε τώρα ποια μπόνους μπορούν να απολαύσουν οι παίκτες που επιλέγουν να τοποθετήσουν τα αθλητικά στοιχήματά τους μέσα από κάποια από τις διαθέσιμες εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ.

Welcome bonus

Τα μπόνους καλωσορίσματος είναι από τα πιο δημοφιλή μπόνους που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες ώστε να προσελκύσουν νέους παίκτες. Συνήθως είναι ένα έξτρα ποσό ή ένα μικρό free bet.

Μπόνους «κατεβάσματος» της εφαρμογής

Αρκετοί bookmakers επιβραβεύουν τους παίκτες με το που κατεβάσουν την σχετική στοιχηματική εφαρμογή, χαρίζοντάς τους ένα ποσό μέχρι και 100% επί της αρχικής τους κατάθεσης.

Ημερήσια reloads

Σε κάποιες περιπτώσεις ένας bookmaker μπορεί να «ματσάρει» μία σας κατάθεση ή να σας επαναφορτίσει το λογαριασμό σας με ένα ποσό ίσο πχ με το τελευταίο χαμένο σας στοίχημα.

Free Bets

Τα free bets δίνονται είτε με την εγγραφή σας, είτε ως καλωσόρισμα, είτε με την εγκατάσταση της εφαρμογής στη φορητή σας συσκευή. Σε κάθε περίπτωση είναι καλοδεχούμενα, όντας από τα αγαπημένα τον παικτών παγκοσμίως.

Προγράμματα VIP

Αυτά είναι ουσιαστικά προγράμματα επιβράβευσης πιστών παικτών. Δε σημαίνει ότι τα παρέχουν μόνο οι καλύτερες εταιρείες, είναι απλά κάτι που επιλέγουν αρκετές εξ’ αυτών ως μια ανταπόδοση/ επιβράβευση. Αν και τα συναντάμε περισσότερο στα online καζίνο, δεν λείπουν και οι περιπτώσεις που στοιχηματικές εταιρείες επιβραβεύουν τακτικούς παίκτες τους με μια ειδική απόδοση ή με ένα γενναιόδωρο reload ποσό στο λογαριασμό τους.

Μπόνους χωρίς κατάθεση

Το γνωστό no deposit bonus κάνει ό,τι λέει. Προσθέτει ένα χρηματικό ποσό στο λογαριασμό σας χωρίς να πρέπει να κάνετε κάτι. Αν κερδίσετε μέσω αυτού, υπάρχουν απλώς κάποιοι όροι που πρέπει να τηρηθούν ώστε να λάβετε τα κέρδη σας. Πρόκειται για ένα πολύ δημοφιλές μπόνους.

Συμπέρασμα

Οι δωρεάν εφαρμογές στοιχημάτων για τις φορητές μας συσκευές είναι εδώ και αρκετά χρόνια μέρος της καθημερινότητάς μας. Για πολλούς είναι αναπόσπαστο μέρος του παιχνιδιού τους, για άλλους αποτελούν ακόμη αχαρτογράφητα νερά. Με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, είναι σίγουρα κάτι που έχει έρθει για να μείνει, κάνοντας το παιχνίδι μας πιο άμεσο, γρήγορο και προσβάσιμο από ποτέ. Με τις εταιρείες να είναι συνεχώς στις επάλξεις και να προσπαθούν να βελτιώνουν όλο και περισσότερο τις υπηρεσίες τους, το μόνο σίγουρο είναι ότι η χρηστικότητα, η ασφάλεια αλλά και η ταχύτητα των εφαρμογών αυτών θα κάνουν βήματα προς τα εμπρός. Σας παρουσιάσαμε δε όλα τα κύρια χαρακτηριστικά τους, με γνώμονα την έγκυρη και σφαιρική ενημέρωσή σας. Η επιλογή είναι όπως πάντα δική σας.

Συχνές ερωτήσεις

? Ποια είναι η πιο ασφαλής εφαρμογή στοιχήματος για κινητά;

Το θέμα της ασφάλειας είναι κάτι που προσέχουν συνεχώς οι bookmakers και για τις mobile εφαρμογές τους. Τα πρωτόκολλα ασφαλείας που χρησιμοποιούν είναι ολοένα και πιο εξελιγμένα, εγγυώντας το ασφαλές παιχνίδι σας.

? Υπάρχουν δωρεάν mobile εφαρμογές στοιχήματος;

Όλες οι εφαρμογές στοιχηματισμού για φορητές συσκευές είναι δωρεάν. Επιπλέον οι εταιρείες βγάζουν και ειδικά welcome offers αποκλειστικά για χρήση μέσω αυτών.

? Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή στοιχήματος;

Είναι πολλοί οι παράγοντες που οδηγούν σε ένα τέτοιο συμπέρασμα. Γι’ αυτό κι εμείς σας αναλύσαμε όλες τις παραμέτρους ώστε να μπορέσετε να διαλέξετε την εφαρμογή που πιστεύετε ότι σας ταιριάζει καλύτερα.

? Υπάρχουν εφαρμογές στοιχήματος για την android συσκευή μου στην Κύπρο;

Υπάρχουν και είναι πολλές και αξιόλογες. Στην ανάλυσή μας παραπάνω θα βρείτε μια πλήρη λίστα με όλες τις καταξιωμένες και ασφαλείς εταιρείες που διαθέτουν mobile εφαρμογές για τις φορητές συσκευές σας.

? Μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή της bet365 στο iPhone μου στην Κύπρο;

Όντας μια από τις καλύτερες εφαρμογές για mobile betting, η εφαρμογή της bet365 είναι διαθέσιμη μέσα από το Apple store για άμεσο και εύκολο download.

? Κερδίζω κάτι αν κατεβάσω μια εφαρμογή στοιχήματος στο κινητό μου;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, πέρα από τις κλασικές προσφορές, απολαμβάνετε και ειδικές προσφορές οι οποίες παρέχονται αποκλειστικά και μόνο μέσω του app.

? Μπορώ να βλέπω live streaming παιχνίδια μέσα από τη mobile εφαρμογή στο κινητό μου;

Πολλές εταιρείες ήδη παρέχουν αυτή τη δυνατότητα στους παίκτες τους, ενώ προστίθενται συνεχώς και άλλες σε αυτή τη λίστα.

Συγγραφέας κριτικής

Panos Malaktaris

Panos Malaktaris

Είμαι ο Πάνος και είμαι φανατικός με τα σπορ. Όταν φτάνει το σαββατοκύριακο, απλά αφήστε με με το τηλεκοντρόλ και τις 2 οθόνες μου-ενίοτε 3- να απολαύσω -και τελικά να γράψω σχετικά με- όλη την αγωνιστική δράση.